:: صورتجلسه شورای طرحهای عمرانی مورخه 25/3/84 ::

صورتجلسه شورای طرحهای عمرانی مورخه 25/3/84

این جلسه در ساعت 13 روز چهارشنبه مورخه 25/3/84 با حضور امضاء کنندگان ذیل در موضوع توسعه دانشکده مهندسی عمران برگزار گردید .

نخست جناب آقای دکتر بازیار در مورد ضرورت ساخت و استفاده از ساختمان مذکور برای دانشجویان کارشناسی ، ارشد و دکترا ( با توجه به کمبود فضای آموزشی موجود ) و لزوم جابجائی سایت کامپیوتر از محل فعلی در جنب اتاقهای مدیریت و ریاست دانشکده به ساختمان جدید توضیحاتی را به جلسه ارائه نمودند .

...

دفعات مشاهده: 4418 بار   |   دفعات چاپ: 1049 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 126 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3741