:: پروژه ساختمان پژوهشکده فن آوری های نوین ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۲۰ |

ساختمان مرکز پژوهش فن آوری های نوین دانشگاه، با زیربنای 1200 متر مربع و در 6طبقه  و 2طبقه زیر زمین مد نظر می­باشد.

آخرین وضعیت پروژه

در اسفند ماه سال 95 با توجه به برنامه ها و رویکرد های دانشگاه و بنا به درخواست دکتر بهشتی شیرازی رئیس مرکز رشد، مصوب شد که پروژه پژوهشکده فن آوری های نوین در طراحی و در دو فاز که در فاز اول وضعیت فعلی آن حفظ شود و در فاز دوم قسمت دوم ساختمان جایگزین وضعیت فعلی شود ساخته شود. خدمات طراحی مرحله اول این پروژه به مهندسین مشاور گروه ایجاد محول شده است.

پروژه هم اکنون در مرحله انجام مطالعات می باشد.

دفعات مشاهده: 225 بار   |   دفعات چاپ: 49 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.204 seconds with 957 queries by yektaweb 3504