[صفحه اصلی ]
صفحه اصلی::

:: استعلام ارزیابی کیفی انتخاب مشاور مرحله دوم تهیه طرح بهسازی لرزه ای و مقاوم سازی ساختمان دانشکده های معماری، عمران و مکانیک ::

به استناد آگهی استعلام ارزیابی کیفی مشاور مقاوم سازی چاپ شده در روزنامه های کثیرالانتشار، بدین وسیله از آن شرکت دعوت می شود تا نسبت به تکمیل فرم های استعلام ارزیابی کیفی جهت انتخاب مشاور پروژه "مرحله دوم تهیه طرح بهسازی لرزه ای و مقاوم سازی ساختمان دانشکده های معماری، عمران و مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران به متراژ 23000 متر مربع" اقدام نمایید.

فایل زیر را جهت تکمیل اسناد ارزیابی کیفی دانلود نمایید.

دانلود استعلام ارزیابی کیفی

دفعات مشاهده: 2152 بار   |   دفعات چاپ: 482 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 58 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.194 seconds with 924 queries by yektaweb 3345