صفحه اصلی::

:: افتتاح مجموعه ورزش های آبی جاوید الاثر حاج احمد متوسلیان ::

مراسم بهره برداری از فاز اول مجموعه ورزش های آبی سردار جاویدالاثر حاج احمد متوسلیان با حضور معاون محترم وزیر علوم، رئیس محترم دانشگاه، اعضای محترم هیات رئیسه، دیگر مسئولین دانشگاه، مشاور و پیمانکار در فرخنده میلاد با سعادت پیامبر خاتم (ص) و امام جعفر صادق (ع) برگزار گردید

دکتر ملاباشی، معاون دانشجویی وزیر علوم، در سخنانی در مراسم افتتاح استخر دانشگاه اظهار داشت:در سال جاری 12 استخر در دانشگاههای مختلف کشور افتتاح شد که این استخر از لحاظ زیبایی نسبت به دیگر مجموعه ها بی نظیر است. وی احداث استخر را در دانشگاههای فنی و مهندسی بسیار سخت تر از احداث یک دانشکده و پژوهشکده در آن دانست و افزود: به همین دلیل مدیریت دانشگاه برای جذب اعتبار آن با مشکلات بسیار زیادی روبه رو بوده است.

رییس دانشگاه جناب آقای دکتر جبل عاملی نیز در ابتدای این مراسم با ذکر تاریخچه ای از روند احداث استخر در دانشگاه اظهار داشت:امیدواریم با افتتاح این پروژه و به برکت پرچم مبارک رضوی که امروز بر فراز دانشگاه اهتزاز یافت نشاط و شادابی بیش از پیش به دانشگاه تزریق شود و شاهد دانشگاهی سرزنده، شاداب و عالی در خدمت به نظام اسلامی باشیم.

(آلبوم تصاویر)

دفعات مشاهده: 4108 بار   |   دفعات چاپ: 828 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 128 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.143 seconds with 928 queries by yektaweb 3392