[صفحه اصلی ]
صفحه اصلی::
سال تولید ملی

:: مراسم تودیع و معارفه مدیر دفتر طرحهای عمرانی ::

روز شنبه 13 آذر 89 مراسم تودیع و معارفه مدیر دفتر طرحهای عمرانی در حضور ریاست دانشگاه، کارکنان دفتر، مشاوران و پیمانکاران پروژه ها برگزار شد.

در این مراسم دکتر حشمتی مدیر سابق دفتر از همکاری رئیس و معاونان محترم دانشگاه، کارکنان دفتر، مشاوران و پیمانکاران پروژه تشکر و قدردانی نمود. در ادامه نیز دکتر نصرآزادانی مدیر جدید دفتر سخنرانی نمودند. در این مراسم دکتر جبل‌عاملی، از زحمات دکتر حشمتی مدیر سابق دفتر تقدیر نمود و برای دکتر نصرآزادانی آرزوی توفیق و موفقیت در دفتر را نمودند.

آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 3214 بار   |   دفعات چاپ: 914 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 153 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.194 seconds with 941 queries by yektaweb 3278