:: آخرین وضعیت ساختمان آموزشی بهشهر شهریور 89 ::

آلبوم تصاویر

اطلاعات عمومی پروژه ساختمان آموزشی بهشهر

ساختمان آموزشی در دو طبقه با سازه بتنی و سقف نهایی بصورت شیبدار سبک از جنس کالزیپ در پردیس اقماری بهشهر اجرا می­گردد . تاسیسات شامل هواساز، چیلر و فن کوئل می­باشد. جهت کلاس­ها و فضاهای جمعیتی و ارتباطی سیستم تمام هوا و جهت اتاق­های اداری سیستم فن­­کوئل سقفی استفاده گردیده است. پروژه شامل کلاس­ها، سالن اجتماعات، سالن­های سایت فناوری اطلاعات، اتاق اساتید، بخش تحقیقات، کتابخانه و ... می­باشد. محل احداث پروژه در دانشگاه علم­وصنعت ایران واحد اقماری بهشهر واقع شده است.

پیمانکار پروژه: ندای علم و صنعت دارای رتبه 1 در رشته ساختمان و رتبه 2 در رشته تأسیسات و تجهیزات

مشاور پروژه: مهندسین مشاور فجر و توسعه دارای رتبه 1 خدمات مشاوره ساختمان ‌ های آموزشی، ورزشی، بهداشتی و درمان

ناظر مقیم پروژه: مهندسین مشاور فجر و توسعه دارای رتبه 1 خدمات مشاوره ساختمان ‌ های آموزشی، ورزشی، بهداشتی و درمان

پیشرفت پروژه ساختمان آموزشی واحد بهشهر شهریور  89

پروژه ساختمان آموزشی واحد بهشهر در پایان شهریور ماه 89، معادل 53.91 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است. اسکلت بتنی شامل ستونها و سقف پروژه اتمام یافته است. بتن ریزی فونداسیون موتورخانه نیز پایان یافته است. فعالیت های سفتکاری، نازک کاری و تاسیساتی در طبقه همکف و فعالیتهای سفتکاری طبقه اول در حال اجرا می باشد.  فعالیت های تاسیساتی در موتورخانه در حال اجرا می باشد. اجرای سقف کالزیپ فعال و دارای 70 درصد پیشرفت فیزیکی می باشد. فعالیتهای مربوط به نمای سنگی در بخشهای جنوبی و شرقی در حال اجرا می باشد.

برای دیدن آلبوم تصاویر اینجا کلیک کنید

دفعات مشاهده: 3987 بار   |   دفعات چاپ: 989 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 119 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.45 seconds with 960 queries by yektaweb 3455