:: آخرین وضعیت پروژه دانشکده های برق و صنایع تا انتهای شهریور 89 ::

آلبوم تصاویر

مشخصات عمومی و کاربری پروژه

پروژه دانشکده­های برق و صنایع در 7 طبقه با سازه فلزی و سقف کامپوزیت اجرا می­گردد. تأسیسات مکانیکی آن مشتمل بر سیستم فن کوئل سقفی، چیلر خنک­کننده و دیگ گرم­کننده و سیستم هواساز، تأسیسات برقی شامل اعلام حریق، سیستم BEMS ، سیستم کامپیوتر و اینترنت می­باشد. نمای ساختمان ترکیب آجر نمای قرمز و سنگ تراورتن بوده و موقعیت آن در ضلع شمالی دانشگاه، از شمال با ساختمان خورشیدی از جنوب انبار مرکزی از شرق استادیوم ورزشی و از غرب با مرکز تحقیقات راه(جهاد) همجوار می­شود.

دانشکده صنایع شامل 18 کلاس، 33 اتاق اساتید، سالن اساتید حق التدریس، 2 سالن جهت دانشجویان تحصیلات تکمیلی،سالن کنفرانس ، آزمایشگاه ها، کتابخانه اختصاصی، سالن کامپیوتر، آبدارخانه، نمازخانه، رختکن و سرویس­های بهداشتی می­باشد.

دانشکده برق شامل 20 کلاس، 45 اتاق اساتید، سالن اساتید حق التدریس، 1 سالن جهت دانشجویان تحصیلات تکمیلی، 2 سالن کنفرانس و یک سالن چندمنظوره، 11 آزمایشگاه، کتابخانه اختصاصی، سالن کامپیوتر، آبدارخانه، نمازخانه، رختکن و سرویس­های بهداشتی می­باشد.

پیمانکار پروژه : شرکت همپایه دارای رتبه 1 در رشته ساختمان و رتبه 1 در رشته تأسیسات و تجهیزات

مشاور پروژه : مهندسان مشاور گروه ایجاد دارای رتبه 2 خدمات مشاوره ساختمان ‌ های آموزشی، ورزشی، بهداشتی و درمان

ناظر مقیم پروژه : مهندسان مشاور گروه ایجاد دارای رتبه 2 خدمات مشاوره ساختمان ‌ های آموزشی، ورزشی، بهداشتی و درمان

پیشرفت دانشکده های فنی و مهندسی در شهریور ماه 89

پروژه دانشکده های مهندسی برق، مهندسی صنایع و مدیریت و مهندسی تولید به حول و قوه الهی و تلاش های خستگی ناپذیر مسئولین دانشگاه بخصوص ریاست محترم دانشگاه، مدیر محترم دفتر طرحهای عمرانی، معاونین محترم، مدیر محترم اداره خدمات، کارشناسان دفتر و تلاشهای گرانقدر پیمانکار محترم و مشاور محترم پروژه در مرحله بهره برداری قرار گرفت و در اوایل شهریور ماه 1389 با حضور وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری افتتاح گردید.                                                  آلبوم تصاویر افتتاح پروژه

امید است با فراهم آمدن زیرساخت های مناسب، پیشرفت علمی روزافزون دانشگاه علم و صنعت ایران را در عرصه ملی و بین المللی همچون سالهای درخشان گذشته و پر فروغ تر از همیشه شاهد باشیم.

برای مشاهده بر روی آلبوم تصاویر پروژه کلیک کنید

دفعات مشاهده: 2897 بار   |   دفعات چاپ: 808 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 102 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.188 seconds with 958 queries by yektaweb 3525