:: آخرین وضعیت پروژه دانشکده های برق و صنایع تا انتهای تیر 89 ::

آلبوم تصاویر

مشخصات عمومی و کاربری پروژه

پروژه دانشکده­های برق و صنایع در 7 طبقه با سازه فلزی و سقف کامپوزیت اجرا می­گردد. تأسیسات مکانیکی آن مشتمل بر سیستم فن کوئل سقفی، چیلر خنک­کننده و دیگ گرم­کننده و سیستم هواساز، تأسیسات برقی شامل اعلام حریق، سیستم BEMS ، سیستم کامپیوتر و اینترنت می­باشد. نمای ساختمان ترکیب آجر نمای قرمز و سنگ تراورتن بوده و موقعیت آن در ضلع شمالی دانشگاه، از شمال با ساختمان خورشیدی از جنوب انبار مرکزی از شرق استادیوم ورزشی و از غرب با مرکز تحقیقات راه(جهاد) همجوار می­شود.

دانشکده صنایع شامل 18 کلاس، 33 اتاق اساتید، سالن اساتید حق التدریس، 2 سالن جهت دانشجویان تحصیلات تکمیلی،سالن کنفرانس ، آزمایشگاه ها، کتابخانه اختصاصی، سالن کامپیوتر، آبدارخانه، نمازخانه، رختکن و سرویس­های بهداشتی می­باشد.

دانشکده برق شامل 20 کلاس، 45 اتاق اساتید، سالن اساتید حق التدریس، 1 سالن جهت دانشجویان تحصیلات تکمیلی، 2 سالن کنفرانس و یک سالن چندمنظوره، 11 آزمایشگاه، کتابخانه اختصاصی، سالن کامپیوتر، آبدارخانه، نمازخانه، رختکن و سرویس­های بهداشتی می­باشد.

پیمانکار پروژه : شرکت همپایه دارای رتبه 1 در رشته ساختمان و رتبه 1 در رشته تأسیسات و تجهیزات

مشاور پروژه : مهندسان مشاور گروه ایجاد دارای رتبه 2 خدمات مشاوره ساختمان ‌ های آموزشی، ورزشی، بهداشتی و درمان

ناظر مقیم پروژه : مهندسان مشاور گروه ایجاد دارای رتبه 2 خدمات مشاوره ساختمان ‌ های آموزشی، ورزشی، بهداشتی و درمان

پیشرفت پروژه دانشکده های برق و صنایع در تیر ماه 89

پروژه دانشکده های مهندسی برق و صنایع، در پایان تیر ماه 89 معادل 97.28 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

دانشکده صنایع 99 درصد پیشرفت و دانشکده برق نیز 98.82درصد پیشرفت دارد. در موتورخانه عمده لوله کشی های سیستم گرمایشی انجام پذیرفته است و در مرحله تکمیل نصب تجهیزات می باشد و دارای 83.4 درصد پیشرفت فیزیکی می باشد. برج های خنک کن نصب گردیده اند و لوله کشی های آن آغاز گردیده است. محوطه و هال ورودی نیز در حال اجرا می باشد

برای مشاهده آلبوم تصاویر اینجا کلیک کنید

دفعات مشاهده: 3413 بار   |   دفعات چاپ: 913 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 158 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.183 seconds with 958 queries by yektaweb 3525