:: آخرین وضعیت مرکز پژوهش دانشگاه تا انتهای آبان 88 ::

اطلاعات عمومی پروژه مرکز پژوهش دانشگاه

پیمانکار پروژه : در مراحل اولیه انجام خدمات مشاور است.

مشاور پروژه : مهندسین مشاور فجر و توسعه ( رتبه 1 ساختمان ‌ های آموزشی، ورزشی، بهداشتی و درمان)

ناظر مقیم پروژه : در مراحل انجام خدمات مرحله اول و دوم مشاور است.

مشخصات عمومی پروژه :

ساختمان مرکز پژوهش دانشگاه جهت اجرا فضاهای آزمایشگاهی، تحقیقاتی پژوهشی و خدماتی پژوهشی می­باشد.

پیشرفت طراحی پروژه مرکز پژوهش دانشگاه تا انتهای بهمن ماه 88

نقشه برداری از سایت پروژه و ارسال یک نسخه از نقشه تهیه شده به همراه CD به دفتر در تاریخ 17/3/88.

مطالعات جهت مشخص شدن لیست کامل و دقیق مراکز تحقیقاتی و آزمایشگاه­ها در ساختمان پروژه با کمک معاونت پژوهشی دانشگاه.

ابلاغ قرارداد خدمات مشاوره مرحله 1 و 2 پروژه در تاریخ 30/3/88.

ارسال کروکی مسیر تاسیسات زیرزمینی عبوری از محل پروژه به مشاور.

برگزاری جلسه تعیین مشخصات و ویژگیهای پیش بینی شده برای مرکز پژوهش در تاریخ 1/4/88 و اعلام نیازمندیها به مشاور .

انجام آزمایش Plate load مرتبط با آزمایش مکانیک خاک پروژه.

ارسال اطلاعات درخواستی مشاور محترم در ارتباط با مشخصات دستگاه­های آزمایشگاه مرکزی پروژه در تاریخ 12/5/88.

مطالعات و نقشه های مرحله اول تهیه و در تاریخ 10/8/88 به دفتر طرحهای عمرانی ارائه گردیده است.

6 جلسه مهندسی ارزش پروژه از تاریخ 17/8/88 لغایت 28/8/88 برگزار گردد.

ارسال گزارش مهندسی ارزش پروژه برای مشاور محترم در تاریخ 11/9/88.

ارسال نقشه­های اصلاح شده مرکز پژوهش بر اساس مفاد جلسات مهندسی ارزش توسط مشاور در تاریخ 28/9/88.

تصویب و ابلاغ نقشه های نهایی فاز 1 به مشاور.

پروژه در مرحله تهیه نقشه های فاز 2 می باشد.

دفعات مشاهده: 2556 بار   |   دفعات چاپ: 730 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 126 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.452 seconds with 960 queries by yektaweb 3455