:: اطلاعات اجمالی پروژه های در دست طراحی تا انتهای بهمن 88 ::

پروژه

آخرین وضعیت

پروژه کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه

تشکیل شورای راهبردی پروژه و برگزاری اولین جلسه آن در تاریخ 1/11/88. مشاور در جلسه 10 آلترناتیو ارائه نمود که مقرر است در دومین جلسه راهبردی در تاریخ 15/12/88 آلترناتیو نهایی انتخاب و ادامه طراحی بر روی آلترناتیو مورد نظر انجام پذیرد.

ارائه نقشه­ تاسیسات زیربنایی محدوده پروژه از طرف اداره محترم خدمات.

مرکز پژوهش دانشگاه

مطالعات و نقشه های مرحله اول تهیه و به دفتر طرحهای عمرانی ارائه گردیده است. 6 جلسه مهندسی ارزش پروژه از تاریخ 17/8/88 لغایت 28/8/88 برگزار گردد. تصویب و ابلاغ نقشه های نهایی فاز 1 به مشاور.

پروژه در مرحله تهیه نقشه های فاز 2 می باشد.

آزمایشگاه سازه و تکنولوژی بتن عمران

در مرحله تهیه نقشه های مرحله اول

دفعات مشاهده: 7124 بار   |   دفعات چاپ: 731 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 120 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.505 seconds with 960 queries by yektaweb 3455