:: آخرین وضعیت مرکز پژوهش دانشگاه تا انتهای مرداد 88 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۸۸/۶/۳ |

اطلاعات عمومی پروژه مرکز پژوهش دانشگاه

پیمانکار پروژه : در مراحل اولیه انجام خدمات مشاور است.

مشاور پروژه : مهندسین مشاور فجر و توسعه ( رتبه 1 ساختمان ‌ های آموزشی، ورزشی، بهداشتی و درمان)

ناظر مقیم پروژه : در مراحل انجام خدمات مرحله اول و دوم مشاور است.

مشخصات عمومی پروژه :

ساختمان مرکز پژوهش دانشگاه جهت اجرا فضاهای آزمایشگاهی، تحقیقاتی پژوهشی و خدماتی پژوهشی می­باشد.

پیشرفت طراحی پروژه مرکز پژوهش دانشگاه تا انتهای مرداد 88

نقشه برداری از سایت پروژه و ارسال یک نسخه از نقشه تهیه شده به همراه CD به دفتر در تاریخ 17/3/88.

مطالعات جهت مشخص شدن لیست کامل و دقیق مراکز تحقیقاتی و آزمایشگاه­ها در ساختمان پروژه با کمک معاونت پژوهشی دانشگاه.

ابلاغ قرارداد خدمات مشاوره مرحله 1 و 2 پروژه در تاریخ 30/3/88.

ارسال کروکی مسیر تاسیسات زیرزمینی عبوری از محل پروژه به مشاور.

برگزاری جلسه تعیین مشخصات و ویژگیهای پیش بینی شده برای مرکز پژوهش در تاریخ 1/4/88 و  اعلام نیازمندیها به مشاور .

انجام آزمایش Plate load مرتبط با آزمایش مکانیک خاک پروژه.

ارسال اطلاعات درخواستی مشاور محترم در ارتباط با مشخصات دستگاه­های آزمایشگاه مرکزی پروژه در تاریخ 12/5/88..

آخرین وضعیت: پرو‍ژه در مرحله انجام مطالعات و نقشه های فاز 1 توسط مشاور می­باشد.

دفعات مشاهده: 2713 بار   |   دفعات چاپ: 717 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 127 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.16 seconds with 959 queries by yektaweb 3506