:: آخرین وضعیت مرکز پژوهش دانشگاه تا انتهای اردیبهشت88 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۸۸/۳/۱۱ |

مرکز پژوهش دانشگاه

برگزاری مراسم کلنگ افتتاح: کلنگ افتتاح این پروژه در تاریخ 13/9/87 با همت والای دفتر طرح های عمرانی با مشارکت دانشگاه و سازمان فضایی کشور به زمین خورد.

انتخاب مشاور: طی چندین جلسه مذاکره ای مشاور  مطالعات و طراحی پروژه مرکز پروژهش دانشگاه تعیین گردید تا هر چه سریع تر بتوان پروژه را در فاز اجرایی فعال نمود.

مطالعات جهت مشخص شدن لیست کامل و دقیق مراکز تحقیقاتی و آزمایشگاه­ها در ساختمان پروژه با کمک معاونت پژوهشی دانشگاه.

دفعات مشاهده: 2912 بار   |   دفعات چاپ: 782 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 106 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.164 seconds with 959 queries by yektaweb 3506