:: آخرین وضعیت پروژه مقبره الشهداتا انتهای فروردین 88 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۸۸/۲/۱۹ |

هدف از اجرای پروژه                                                                           آلبوم تصاویر

اطلاعات عمومی پروژه مقبره شهداء دانشگاه

مدیر پیمان پروژه: آقای مهندس خسروی

مشاور پروژه: آقای مهندس نقره کار

زمان شروع پروژه: 15/5/87                                                     زمان خاتمه پروژه: 15/11/87

مشخصات عمومی پروژه : سطح فعلی زیربنای پروژه 81 مترمربع و سازه اسکلت فلزی و گنبد روی آن می باشد. نمای ساختمان سنگ گرانیت بوده و موقعیت آن در ضلع غربی دانشگاه، از شمال با ساختمان معاونت آموزشی از جنوب ساختمان حراست از شرق آمفی تئاتر شهید بهرامی و از غرب با مسجد شهدای دانشگاه همجوار می شود .

مشخصات کاربری پروژه: با هدف ارج نهادن به مقام شامخ شهیدان هشت سال دفاع مقدس و همچنین تبیین آرمان های والای این عزیزان که پیروان واقعی و عملی رهبر کبیر خود، خمینی کبیر بودند، مسئولان دانشگاه علم وصنعت ایران بر آن شدند تا با ساخت یادمانی برای پنج فرزند گمنام پیر جماران، یاد و خاطره این اسطوره های مقاومت و ایثار را جاودانه سازند.

پیشرفت پروژه مقبره شهداء دانشگاه در فروردین88

شرح آیتم

پیشرفت فیزیکی

پیشرفت فیزیکی دوره